Ik ben Simone Meijer en al ruim 20 jaar Basketball trainer. Daarnaast heb ik aan de pabo gestudeerd, geef ik peutergymlessen op verschillende peuterspeelzalen, ben ik de moeder van Casper, was ooit een jonge talentvolle sporter en ben ik gek op mijn moestuin, onze 2 katten en vijf kippen.

Tijdens mijn sportlessen kom ik steeds vaker kinderen tegen die met zichzelf of de wereld in de knoop liggen. Om hen beter te kunnen ondersteunen ben ik een opleiding tot kindercoach gaan volgen. Tijdens deze opleiding is het idee voor praktijk Pioen ontstaan. Een plek waar kinderen hun kwaliteiten kunnen leren kennen en hun talenten mogen ontwikkelen. Elk kind is uniek, heeft eigen talenten en kwaliteiten, maar loopt ook tegen zijn of haar eigen unieke problemen aan.

Everybody is a Genius. But If You Judge a Fish by Its Ability to Climb a Tree, It Will Live Its Whole Life Believing that It is Stupid

Albert Einstein

Mijn aanpak is praktisch, doelgericht, vakkundig, maar bovenal met heel veel aandacht voor het kind en met ruimte voor humor. Het doel van de coaching is het begeleiden van kinderen en ouders naar verandering en verbetering door inzicht te bieden en te ondersteunen waar nodig.